Bed & Breakfast

Bed and BreakfastIn 2007 is de oude hooiberg in ere hersteld. De romantiek van vroeger is aangevuld met de comfort en luxe van heden.

Op de begane grond bevindt zich één twee-persoonskamer die ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. De kamer heeft een extra ruime badkamer met toilet en douchegelegenheid. De openslaande deuren geven toegang tot het terras. In de gezellige ontbijtkamer zal u elke morgen een uitgebreid ontbijt te wachten staan.
Op de eerste verdieping zijn twee twee-persoonskamers, de extra ruime bedden (90x220) zorgen voor een perfecte nachtrust. De ene kamer heeft een luxe badkamer met bad en de andere kamer beschikt over een ruime douche.
Alle kamers hebben een keukenblok met koelkast en de mogelijkheid om zelf koffie en thee te zetten.
De eerste kamer op de tweede verdieping beschikt over badkamer met douche. Het gezellige zitje biedt uitzicht over "de Leek", een meer met vis- en vaarmogelijkheden. De laatste kamer is uitgevoerd met een riant bad en vanzelfsprekend heeft u televisie op de kamer. Als u dat wenst kunt u uw ontbijt op de kamer geserveerd krijgen. Al deze luxe maakt deze kamer ideaal als bruidsuite of om uw huwelijksjubileum te vieren.

Indien u met familie of vrienden de gehele hooiberg boekt kunt u gebruik maken van de complete keuken zodat er een luxe groepsaccomodatie ontstaat.

Luxe
WebWaterland.nl