Eten/drinken/ijs

Theetuin/theeschenkerij 't Einde in Zuiderwoude

Te Zuiderwoude, middenin het prachtige landschap van Waterland, ligt een paradijsje. Theetuin & Theeschenkerij ’t Einde, in het laatste pand van het piepkleine dorp. Met uitzicht over de weilanden, aan prachtige fiets-, wandel- en kanoroutes. Een oase. Een plek waar mensen zichzelf terugvinden. Waar de natuur de boventoon voert.

ttuin.nl

Jersey IJssalon

't Nopeind 20
1027 AE  Zunderdorp

Met de melk van de Jersey koeien wordt heerlijk roomijs gemaakt. Het ijs is romiger door de vette melk die de Jersey koeien geven. Kom langs en proef dit heerlijke ijs.

't Zuivelhuisje

Duurzame zuivelproducten rechtstreeks van de boerderij

Boerderijwinkel ‘t Zuivelhuisje is gevestigd aan de Hogedijk 58 in Katwoude op Melkveebedrijf Willig.

Hier maken wij zuivelproducten van verse melk zoals onze eigen blije koeien voor ons gemaakt hebben. Dit doen zij voornamelijk in het weiland en anders onder het genot van een massage door de koeborstels in onze duurzame stal met heerlijke waterbedden.

De melk laten wij zo volledig mogelijk, waardoor alle goede voedingsstoffen in de melk blijven zitten. Daarmee kunnen wij een puur product maken zonder kunstmatige toevoegingen, waar ons lichaam dol op is!

Naast onze zuivelproducten, Boeren Yoghurt, Vruchtenyoghurt, Boeren Hangop en Rauwe Melk, verkopen wij ook diverse streek- & ambachtelijk bereide producten, zoals 100% natuurlijke honing uit regio Amsterdam, Beemster Garlic, échte Granola uit Blokker, Vruchtensiroop zonder toevoegmiddelen en Boeren Advocaat. Ook te verkrijgen als cadeaupakket.

De winkel van ‘t Zuivelhuisje is geopend op zaterdag van 9.00u tot 15.00u.
De automaat van ‘t Zuivelhuisje is dagelijks geopend van 7.00u tot 22.00u.

Monnickenmeer
WebWaterland.nl