Fietsverhuur

Fiets of scooters huren in Monnickendam

Wil jij een fiets of een elektrische scooter huren in Monnickendam om prachtige tochten te maken in de omgeving? Bij onze verblijf accommodatie bieden wij de mogelijkheden om fietsen of elektrische scooters te huren. Of je nu alleen wilt gaan touren, met familie of vrienden of met een hele groep collega’s, een fiets of scooter huren is altijd leuk. Monnickendam ligt op een fantastische plek in Nederland, dicht bij Volendam en Marken. In de omgeving is veel natuurschoon te bewonderen en de routes die je kunt fietsen zijn daarom ook interessant. Voor de fietsverhuur werken wij samen met Rent & Event in Volendam. De fietsen en/of scooters worden geleverd en opgehaald bij onze verblijf accommodatie.

De omgeving van Monnickendam verkennen

In Monnickendam zelf valt veel te beleven. Breng een bezoekje aan het pittoreske centrum, ga een lekker hapje eten bij één van de vele restaurants of proef eens een biologisch biertje of sapje op het terras. Wil je de omgeving van Monnickendam verkennen, dan zijn er genoeg leuke bestemmingen. Volendam ligt zo’n zeven kilometer verderop en Edam op minder dan drie kilometer afstand daar vandaan. De route is prachtig, tijdens de trip kom je langs een authentieke molen, een ijssalon waar heerlijk softijs verkocht wordt en een paar grote kaasboerderijen. Volendam zelf is natuurlijk ook meer dan de moeite waard om te bezoeken.

Verken het leuke Marken

Voormalig eiland Marken is tegenwoordig een schiereiland en daarom ook uitstekend per fiets bereikbaar. Op deze plek lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Door de houten huisjes op palen, de mensen in klederdracht en de ongelijke wegen waan je je decennia terug en kijk je je ogen uit! Uiteraard kun je weer via de dijk door Monnickendam naar Volendam rijden, maar wat je ook kunt doen is meevaren met rederij de Volendam Marken Express. Geniet van een heerlijke tocht op het water onder het genot van een kopje koffie of thee met oud-Hollandse appeltaart. Ondertussen brengt de kapitein je veilig naar de overkant.

Bestellen en leveren van fietsen en scooters bij onze verblijf accommodatie

Onze samenwerkingspartner Rent & Event biedt de mogelijkheid om kosteloos de voertuigen te laten bezorgen op de dag dat jullie willen. Hiervoor dienen jullie een boeking te maken via de website van Rent & Event. Hiervoor kunnen jullie op onderstaande link klikken.

Fietsverhuur en scooterverhuur in Monnickendam

Ber Koning

Of u nu rijdt richting Marken of Overleek, naar Broek in Waterland of Zuiderwoude: Waterland is een heerlijk gebied om per fiets te ontdekken. Onderweg vindt u een aaneenschakeling van mooie natuur, water en pittoreske dorpjes. En dat doe u het beste op een Ber Koning-fiets!
 
Noordeinde 12
Monnickendam
 
berkoning.nl

See by Drive

Huur een e-scooter of e-car
 
See by Drive biedt je een geweldige ervaring aan, we combineren de toekomst met het verleden. Met behulp van je smartphone navigeer je op een elektrische scooter door het wonderschone landschap. Op de routekaarten staat informatie over de route en de points of interest.
 
seebydrive.nl

 

Monnickenmeer
WebWaterland.nl