Fluisterboot

Theetuin overleek

Een unieke plek in Waterland.

Net buiten Amsterdam vind je temidden van de beeldschone Hollandse natuur deze theetuin en fluisterbootverhuur aan het water.

Geniet in de tuin of op de veranda van onze unieke lunch gerechten en/of een stuk taart of scone door ons zelf gebakken. Proef bij ons de kwaliteit in onze vers gebrande koffie, thee, limonade’s en verse sapjes.

Ondertussen scharrelen onze kippen door de tuin en kunnen de kinderen heerlijk spelen. Stap daarna in een van de fluisterboten en kom tot rust midden in de natuur. Vaar door smalle slootjes, over kleine meren, langs grazende koeien en door de idyllische dorpen Broek in Waterland, Zuiderwoude en Monnickendam. Geniet van een zorgeloos dagje uit en reserveer de picknick voor mee aan boord.

theetuinoverleek.nl

Schapenhouderij Lammes-Hopman

Op deze lokatie is er naast een rustpunt ook overheerlijk ambachtelijk boerenijs te koop. Heerlijk ontspannen in een fluisterboot, rustig varen door de kleine sloten en meren en genieten van al het moois dat deze omgeving te bieden heeft.

schapenhouderijlammeshopman.nl

Marken Express

Een populair rondje is Monnickendam, Marken, Volendam. De boot tussen Marken en Volendam vertrek met grote regelmaat en u kunt uw fiets mee aan boord nemen!

markenexpress.nl

Monnickenmeer
WebWaterland.nl